www.links2day.eu

de site voor het shoppen op Internet Business to Business

(en aanverwante zaken)

Alle Aanbieders ~ Auto´s en Motoren ~ Business to Business ~ Dieren & Planten ~ Drogisterij ~ Games ~ GSM ~ Internetwinkels

Mode & Kleding ~ Proefabonnement en acties ~ Sport & Ontspanning ~ Vakantie-aanbieders

 

 Adverteren bij Daisycon

123tijdschrift.nl is met meer dan 500 aanbiedingen van ruim 400 titels de grootste online-kiosk van Nederland.

webwinkel

Klik Hier

 Adverteren bij Daisycon

Argeweb is een provider op het gebied van webhosting en domeinregistratie. Met meer dan 35.000 registreerde domeinnamen bekleed Argeweb een top-15 positie in deze markt. Met meer dan 2 miljoen NL-domeinnamen geregistreerd in Nederland is een domeinnaam één van de best verkopende diensten op het internet. De klant kan bij Argeweb de domeinnaam kosteloos doorschakelen naar een ander internetadres.

site

 

Bedrijventekoop.nl is de grootste bedrijfsovernamesite van Nederland. Met ruim 75.000 bezoekers per maand en meer dan 200 nieuw toegevoegde bedrijven per maand worden kopers en verkopers van bedrijven met elkaar in contact gebracht. Momenteel bestaat de actuele database uit ruim 1000 profielen/ advertenties, waarop gemiddeld 9.6 keer op wordt gereageerd.

site

 Adverteren bij Daisycon

Castle Business is een betrouwbare partij voor zakelijke dienstverlening, waaronder mobiele telefonie. Wij bereiken onze klanten zowel online als via ons BusinessCenter in Deventer. Online kunnen klanten zelf een aanbieding configureren, dit werkt zeer gebruiksvriendelijk voor zowel 1 als meerdere aansluitingen. Men kan een groot aantal abonnementen aansluiten met keuzes uit alle GSM toestellen leverbaar in Nederland, maar ook een cadeau kiezen zoals laptops, navigatiesystemen en andere producten. Bij een bestelling zullen onze accountmanagers ondersteuning bieden. Zowel op locatie bij de klant als telefonisch via onze helpdesk.

 webwinkel

Klik Hier

 Adverteren bij Daisycon

Direct Services is reeds 6.5 jaar in bedrijf als Webhosting Provider. In deze 4 jaar hebben wij reeds 2100 domeinnamen in beheer voor onze klanten. Direct Services levert kwaliteit hosting tegen een betaalbare prijs. Service staat bij Direct Services hoog in het vaandel. Zo heeft Direct Services een 24 uur per dag noodtelefoonnummer (365 dagen per jaar) ingeval van een onverhoopte storing.

site

Adverteren bij Daisycon

ExpertSelect is gespecialiseerd in het vinden en bemiddelen van hoog opgeleide experts voor dienstverband, tijdelijke inzet en consultancy. Met hun op experts en kandidaten gerichte site met een HBO+ opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring zijn zij een internationaal opererende speler voor bedrijven op zoek naar expertise en experts. ExpertSelect biedt bedrijven een volledige dienstverlening aan, van vacatureplaatsingen op hun jobsite tot en met wervingen en selectie, headhunting en consultancy, afhankelijk van de behoefte bij de opdrachtgever. Onze dienstverlening is zeer aantrekkelijk geprijsd in vergelijking met andere jobsites, zeker in het segment hoger opgeleiden, waarin wij gespecialiseerd zijn. Door het aanbieden van bannering, vacatureplaatsingen, proefplaatsingen en de mogelijkheid tot het aanmelden van experts in onze database willen we de naamsbekendheid en klanten- en expertkring verder ontwikkelen onder de naam ExpertSelect. ExpertSelect heeft op dit moment kantoren in Nederland, België, Frankrijk en binnenkort in meer Europese landen.

site

 Adverteren bij Daisycon

JobPool.nl is nederlands snelst groeiende carrièresite!

site

 Adverteren bij Daisycon

LYCOS Europe is een leidende Europese internetonderneming, met 8 talen vertegenwoordigd in 10 Europese landen. De Webhosting producten overtuigen met hoge standaards bij betrouwbaarheid, snelheid, verbinding en stabiliteit. Tot op heden zijn meerdere miljoenen websites met behulp van LYCOS Europe online gezet. Het LYCOS Webhosting aanbod biedt ideaal op de behoeften van individuele gebruikers afgestemde producten. Van Domein en Hosting tot Webshops en Virtuele servers vinden beginners en experts bij LYCOS het juiste aanbod.

site

 Adverteren bij Daisycon

Lynk is een zusterbedrijf van Typhone.nl, Nederlands grootste online telecomshop. Typhone.nl is sinds 2000 actief op de Nederlandse markt voor mobiele telefonie. Momenteel is Typhone.nl de drukst bezochte ICT site van Nederland. Lynk is ontstaan uit de toenemende vraag vanuit de zakelijke markt naar professionele totaaloplossingen en adviezen op het gebied van zakelijke communicatie. Het bundelen van de kennis van Typhone.nl op het gebied van (mobiele) telefonie met gespecialiseerde automatiseringskennis van het hoogste niveau was daarom een logische stap. Het resultaat is Lynk: de eerste online specialist die zakelijke totaaloplossingen biedt op het gebied van telefonie en ICT. Lynk staat voor online zaken doen, eenvoudig bestellen via het Internet, scherpe prijzen en 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikken over de juiste informatie. Lynk is dé betrouwbare partner die vooroploopt in vooruitstrevende totaaloplossingen in een snel ontwikkelende markt.

site

 Adverteren bij Daisycon

‘Nederland in Bedrijf’ is de meest volledige bedrijven zoeksite! Wat biedt ‘Nederland in Bedrijf’ u? • Snel en gemakkelijk zoeken naar Nederlandse bedrijven! • Speciale acties en nieuwsberichten van bedrijven waar u uw voordeel mee kunt doen! • Zeer aantrekkelijke advertentiemogelijkheden om uw doelgroep(en) optimaal te bereiken! Dat maakt ‘Nederland in Bedrijf’ tot de meest volledige bedrijven zoeksite op het internet.

site

 

Nuon is energieleverancier voor zowel particulier als MKB en dé specialist op het gebied van installatie en onderhoud van HR-ketels.

site

 Adverteren bij Daisycon

B-one verandert zijn naam in One.com met het daarbij behorende internetadres www.one.com. De naamsverandering is een must voor de verdere groei van ons bedrijf op een nieuwe markt. Onze nieuwe naam is beter te spellen, te onthouden en in overeenstemming met onze missie: We zijn de beste webhost voor uw domeinnaam en webruimte.

site

 Adverteren bij Daisycon

ProbeerNu biedt heel veel aanbiedingen, kortingsacties en gratis producten.

site

 Adverteren bij Daisycon

ShopFactory, al sinds 1995 wereldleider op het gebied van e-Commerce software. Met meer dan 203.000 online winkels op ons conto is ShopFactory een van de meest gebruikte e-Commerce pakketten ter wereld. Hoewel de meeste webwinkels voor het MKB zijn, maken ook bedrijven als Panasonic, KLM en Air France gebruik van onze software. Ontdek waarom zij hun vertrouwen in ShopFactory stellen.

site

 Adverteren bij Daisycon

TNT POST Kaarten service - Stuur uw zaken relaties een kaart direct via de website van TNT Post. Voeg uw tekst toe en kies de afbeelding. Binnen enkele minuten heeft u al uw zakenrelaties een briefkaart verstuurd. Mail order - Bestel al uw kantoor artikelen via TNT post mail order. Alles binnen enkele dagen in huis.

site

 Adverteren bij Daisycon

Vakantiehuiswinkel is de snelst groeiende markplaats voor recreatiewoningen door heel Europa. Vakantiehuiswinkel biedt verkopers van recreatiewoningen de meest laagdrempelige optie in de markt om in één keer in contact te komen met vele actief zoekende kopers.

site

 Adverteren bij Daisycon

Wanneer u kiest voor VDX, dan kiest u voor een van de grotere webhostingproviders in Nederland. Dankzij goede mond-tot-mond reclame, 100% klanttevredenheid en 200% service groeit het aantal klanten gestaag. Inmiddels beheert VDX ongeveer 16.000 domeinen voor haar klanten. Bent u benieuwd naar de ervaringen van bestaande klanten, dan verwijzen wij u graag naar de onafhankelijke website ISPgids: http://www.ispgids.com/isp/vdx

site

 Adverteren bij Daisycon

Iedereen kan bij VistaPrint.nl uit 42 voor-ontworpen visitekaartjes kiezen en maar liefst 250 stuks gratis bestellen. En ze zijn volledig in kleur! Er is geen enkele andere aanbieder in Nederland die een soortgelijke aanbieding ook maar tegen een fractie van de prijs aan kan bieden! Tevens mag iedereen zo vaak deze GRATIS visitekaartjes bestellen als men wilt.

site

 Adverteren bij Daisycon

Hostingpakketten van Watsnel zijn goed, goedkoop. En met de gratis SiteBuilder in elk pakket kan iedereen een website bouwen.

site

 Adverteren bij Daisycon

Wijnimport De Gooische heeft een neus voor wijnen. Als exclusief importeur voor diverse Oostenrijkse en Franse chateau’s, zijn wij constant op zoek naar prachtige wijnen met een meer dan aantrekkelijke prijs. Wijnimport De Gooische is de plek waar u terecht kunt voor relatiegeschenken voor toprelaties. Voor Cadeau’s met een hoofdletter “C” en wijnen om nog jaren van te genieten als onderdeel van uw exclusieve wijncollectie.

site

 www.zakelijkvoordelig.nl

Zakelijkvoordelig.nl is een nieuwe Nederlandse internetwinkel op het gebied van zakelijke mobiele telefonie. Ze zijn gespecialiseerd in groepsabonnementen van o.a. T-mobile en Vodafone. Doormiddel van de handige offerte tool kunnen klanten zelf hun meest gunstige aanbiedingen samenstellen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld gemakkelijk een abonnement met een laptop inclusief elk toestel naar keuze opgeven en direct bestellen.

site
 

Stem voor mij bij Top Paginas!

 
 

  Verhoog het bezoekersaantal van uw website... GRATIS

 
 

 Hoe krijg ik 10,000 Hits per dag!!