www.links2day.eu

de site voor het shoppen op Internet GSM

(en aanverwante zaken)

Alle Aanbieders ~ Auto´s en Motoren ~ Business to Business ~ Dieren & Planten ~ Drogisterij ~ Games ~ GSM ~ Internetwinkels

Mode & Kleding ~ Proefabonnement en acties ~ Sport & Ontspanning ~ Vakantie-aanbieders

 

 Adverteren bij Daisycon

2Call.nl is al sinds 2002 actief op online telecom markt. Door scherpe inkoop kunnen klanten altijd lage prijzen aangeboden worden, wat de site zeer aantrekkelijk maakt. Daarnaast heeft de directie al sinds 1994 ervaring in de telecombranche en past deze know how ook toe bij 2Call.nl.

site

 Adverteren bij Daisycon

Algebeld.nl is een online aanbieder voor mobiele abonnementen, telefoons en de daarbij behorende accessoires. Algebeld.nl kan abonnementen aanbieden van de volgende providers: KPN, Hi, Vodafone, Telfort, Orange en Debitel. Verder beschikken wij over een uitgebreide matrix waarin de klant direct de mogelijkheid heeft om een actie zodanig aan te passen naar zijn of haar keuze.

site

 Adverteren bij Daisycon

BelCorrect.nl vergelijkt snel en eenvoudig de beste telecom aanbiedingen van dit moment. Omdat consumenten centraal staan op BelCorrect.nl kan iedereen zijn of haar mening geven over aanbiedingen, toestellen of webshops. Daarnaast is uitgebreide informatie te vinden over alles wat met telecom te maken heeft en wordt men op de hoogte gehouden d.m.v. de gratis reminder service!

site

 Adverteren bij Daisycon

Iedereen kan vanaf nu gratis bij Beldienst.nl een servicenummer aanvragen om zo een telefonische adviesdienst op te starten en daarmee geld verdienen. Er kan zowel naar een vaste telefoonaansluiting als naar een mobiele telefoon worden doorgeschakeld.

site

 Adverteren bij Daisycon

Verdien aan logo's, ringtones, wallpapers, games en vele andere mobiele zaken via Beltonio.nl, de site om je GSM te pimpen! Beltonio.nl biedt duizenden zaken tegen een laag tarief (Euro 1,15) waar andere vergelijkbare sites 1,30 rekenen.

site

 Adverteren bij Daisycon

BELZAAK.nl is reeds 3 jaar succesvol in de online gsm markt, na een complete restyle (dec 2006) van de website geven we u de mogelijkheid om mee te liften op het succes van BELZAAK.nl. In onze online shop kan de klant de nieuwste GSM’s los bestellen of icm met een abonnement van 1 van de 7 providers. Door het grote assortiment is de keuze voor de klant heel groot en dit tegen de laagste prijzen.

site

 Adverteren bij Daisycon

bestelmaar.nl is jouw telecomspecialist met de scherpste prijzen van Nederland! Bij ons vind je alle abonnementen van de providers: Vodafone, KPN, Hi, T-Mobile, Telfort, Orange en Debitel. Daarnaast heeft bestelmaar.nl een uitgebreid assortiment toestellen van onder andere: Nokia, Samsung, Sony-Ericsson, LG, Motorola en HTC.

site

 Adverteren bij Daisycon

Beter en Goedkoper. Castle Electronics is een bedrijf dat 4 jaar bestaat en inmiddels een plaats heeft veroverd in de telecom en electronicamarkt. We zijn lid van de Thuiswinkel Organisatie en zijn altijd al een betrouwbare partij op het internet. Wij hebben een zeer breed assortiment. Onder andere GSM abonnementen , consumenten elektronica en computers. Goede service , goede bereikbaarheid, snelle respons en persoonlijk benadering zijn bij ons zeer belangrijk. Bestellingen worden door ons goed en snel verwerkt door een geautomatiseerd systeem. Ook kunnen klanten het bestelde product afhalen en zijn we bezig met een significante uitbreiding van het aantal locaties de komende jaren.

site

 Adverteren bij Daisycon

Budgetline.nu is een internet belbedrijf dat aan consumenten en bedrijven skype en ip telefoons levert. Hiermee kun je via breedband internet met 11.40 euro beltegoed 200 min. per week gratis wereldwijd bellen. Het beltegoed blijft altijd geldig en wordt alleen gebruikt voor bellen naar mobiele nummers en bellen buiten de bundel. -zeer ruim assortiment. -alle apparatuur wordt op afstand geinstalleerd middels tftp dus makkelijk aan te sluiten: plug&play -wij leveren direct “af fabriek”, dus zeer concurrerende prijzen.

site

 Adverteren bij Daisycon

Castle Business is een betrouwbare partij voor zakelijke dienstverlening, waaronder mobiele telefonie. Wij bereiken onze klanten zowel online als via ons BusinessCenter in Deventer. Online kunnen klanten zelf een aanbieding configureren, dit werkt zeer gebruiksvriendelijk voor zowel 1 als meerdere aansluitingen. Men kan een groot aantal abonnementen aansluiten met keuzes uit alle GSM toestellen leverbaar in Nederland, maar ook een cadeau kiezen zoals laptops, navigatiesystemen en andere producten. Bij een bestelling zullen onze accountmanagers ondersteuning bieden. Zowel op locatie bij de klant als telefonisch via onze helpdesk.

 webwinkel

Klik Hier

site

 Adverteren bij Daisycon

FemmeFone.nl - Eindelijk een telecomwinkel alleen voor vrouwen. Met de lancering van Femmefone.nl is er eindelijk een online telecomwinkel die afwijkt van de grijze massa.

site

 Adverteren bij Daisycon

GSM Megastore is een onafhankelijke online GSMshop met een compleet aanbod van alle gsm toestellen van vandaag de dag. Deze toestellen worden los verkocht maar meestal i.c.m. een abonnement waarbij de klant kan kiezen uit alle mobiele netwerken in Nederland.

webwinkel

Klik Hier

site

 Adverteren bij Daisycon

GSM Warenhuis is een complete online gsm shop met een breed assortiment aan toestellen en akties bij alle netwerken.

site

 Adverteren bij Daisycon

GSM.nl is al 9 jaar dé grootste aanbieder van mobiele telefoons en abonnementen via het internet. Met ons uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en uitstekende service steken wij met kop en schouders uit boven de rest. GSM.nl levert alle abonnementen van de providers KPN, HI, Vodafone, T-mobile, Telfort, debitel en Orange. Daarbij leveren wij van alle bekende merken de mobiele telefoons, waaronder Nokia, Samsung, Siemens, Sony Ericsson, Motorola, LG. We leveren niet alleen mobiele telefoons, zo hebben wij vaak aanbieden met daarbij veel verschillende gratis producten zoals: Navigatie systemen; Computers; Notebooks; etc.

webwinkel

Klik Hier

site

 Adverteren bij Daisycon

Gsm.nu lijkt een nieuwe speler op internet voor verkoop van gsm’s en abonnementen maar niets is minder waar.. De mensen achter gsm.nu zijn ook verantwoordelijk voor andere toonaangevende gsm sites. Gsm.nu is echter een concept met een andere zoek en vergelijkings methodiek.

webwinkel

Klik Hier

site

 Adverteren bij Daisycon

Gsmeasy, Online verkoop van GSM's, abonnementen en aanverwante artikelen. Al ruim 5 jaar behoort gsmeasy tot de grootste online gsm winkels op internet. Doel: Snel en efficient inspelen op vragen en wensen van de digitale consument dankzij een ruim aanbod en sterk concurrerende prijzen. Resultaat:Een succesvolle mobiele relatie met onze tevreden klanten.

webwinkel

Klik Hier

site

 Adverteren bij Daisycon

GSMexpress.nl is uitgeroepen tot beste internetwinkel voor mobiele telefonie!

webwinkel

Klik Hier

site

 Adverteren bij Daisycon

GSMPlaza.nl biedt voordelige GSM-abonnementen van alle aanbieders in Nederland: debitel, KPN, Orange, Telfort, T-Mobile en Vodafone. Daarnaast verkoopt GSMPlaza.nl losse toestellen, accessoires, gadgets en is er een ruime collectie aan logos en ringtones te vinden!

webwinkel

Klik Hier

site

 Adverteren bij Daisycon

GSMstunter.nl is een gerenomeerd Brabants bedrijf die zijn naam al een aantal jaren eer aan doet. GSmstunter is namelijk het bedrijf met de scherpste toestel en abonnements aanbiedingen.

site

 Adverteren bij Daisycon

GSMstunts.nl is de online winkel waar men 24 uur per dag terecht kan voor een breed assortiment mobiele telefoons van alle fabrikanten in de markt. De klant is bij ons niet alleen aan het juiste adres voor een nieuwe mobiele telefoon, maar ook voor een bijbehorend GSM abonnement en interessante accessoires!

site
     

 Adverteren bij Daisycon

NIEUW: De online winkel van Hi! Hi, hét jongerenmerk in mobiele telefonie. De online shop van Hi heeft een enorme groei doorgemaakt het afgelopen jaar. Het scherpe online aanbod, de extra brede toestel-line up en een zeer goed converterende webshop hebben hier aan bijgedragen. De voordelen op een rij: een zeer sterke en vertrouwde merknaam 24-uurs levering zorgt voor weinig uitval regelmatig exclusieve aanbiedingen een extra breed toestelassortiment

site

 Adverteren bij Daisycon

Lynk is een zusterbedrijf van Typhone.nl, Nederlands grootste online telecomshop. Typhone.nl is sinds 2000 actief op de Nederlandse markt voor mobiele telefonie. Momenteel is Typhone.nl de drukst bezochte ICT site van Nederland. Lynk is ontstaan uit de toenemende vraag vanuit de zakelijke markt naar professionele totaaloplossingen en adviezen op het gebied van zakelijke communicatie. Het bundelen van de kennis van Typhone.nl op het gebied van (mobiele) telefonie met gespecialiseerde automatiseringskennis van het hoogste niveau was daarom een logische stap. Het resultaat is Lynk: de eerste online specialist die zakelijke totaaloplossingen biedt op het gebied van telefonie en ICT. Lynk staat voor online zaken doen, eenvoudig bestellen via het Internet, scherpe prijzen en 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikken over de juiste informatie. Lynk is dé betrouwbare partner die vooroploopt in vooruitstrevende totaaloplossingen in een snel ontwikkelende markt.

site

 Adverteren bij Daisycon

Jamba is Europa’s nummer één op het gebied van mobile entertainment en heeft de grootste keuze aan originele content tegen de laagste prijs.

webwinkel

Klik Hier

site

 Adverteren bij Daisycon

Mobillion introduceert KletsKoppies. Een crossmediale entertainmentdienst, waarmee je zelf videoberichten kan samenstellen om iemand eens echt origineel te verrassen. Een KletsKoppie is een 3D-avatar, die ingetypte tekst dankzij text-to-speech-technologie uitspreekt. De afrekening vindt plaats via een 0909-nummer of SMS. Een KletsKoppie kan worden afgeleverd via Mail of via MMS.

site

 Adverteren bij Daisycon

Mobelle.nl is één van de grootste aanbieders van mobiel entertainment. Op Mobelle.nl vind je de populairste ringtones, de leukste wallpapers en de meest verslavende games voor je mobiel. Het aanbod wordt continu ververst en geeft jou de kans regelmatig je telefoon te ‘pimpen’! Eerlijk en betrouwbaar! Wanneer je bij Mobelle.nl een bestelling plaatst, dan krijg je waar voor je geld: geen schimmig abonnement, waar je nooit meer vanaf komt, maar gewoon de content die je wil hebben. Mobelle.nl is 100% eerlijk en biedt de beste kwaliteit.

site

 Adverteren bij Daisycon

Mobielbereikbaar.nl. Succesvol en Ambitieus. In nog geen drie jaar tijd hebben wij een zeer groot marktaandeel weten te verwerven in de mobiele telefoon accessoires markt. Dit doen wij door ons te onderscheiden! Wij focussen ons puur en alleen op de verkoop van mobiele telefoon accessoires en daarmee zijn wij eigenlijk uniek. Dit resulteert in een aantal grote voordelen: groot assortiment, lage prijzen,  snelle levering en verstand van zaken.

webwinkel

Klik Hier

site

 mobieletelefoons.nl

Mobieletelefoons.nl is een zeer laagdrempelige online gsmshop die verrassend aanbod toont aan de klant. Mobieletelefoons.nl onderscheidt zich door een helder en uniek aanbod, met elke 2 weken nieuwe kadocombinaties vanuit een thema bedacht: zomer, gadgets, vrouwen, providerweken etc. Gemak staat voorop: er zijn weinig clicks nodig om te kunnen bestellen en bestellen gaat makkelijk via de webshop, telefonisch of via een invulcoupon. Continue assortimentsvernieuwing en site-optimalisatie waarborgen het aanbod en de kwaliteit.

site

 Adverteren bij Daisycon

PDAexpress.nl biedt de beste PDA en Smartphones aan.

site

 Adverteren bij Daisycon

The Phone House is met ruim 1650 winkels de grootste onafhankelijke retailketen in mobiele telefonie van Europa. Ook hebben we in Nederland de meeste winkeldeuren. We hebben maar liefst 181 telecom winkels verdeeld door heel Nederland. Door de jarenlange ervaring weten we precies wat de klanten van ons verwachten. Dankzij deze schat aan kennis is The Phone House precies in staat om vele voordelen te bieden.

site

 Adverteren bij Daisycon

Mobiele telefoons voor zeer scherpe prijzen. Stel zelf je aanbieding samen. Welke Nokia wil je? Wil je een iPod er bij of een Playstation? Het maakt niet uit. Je kan zelf je abonnement bepalen bij één van de vijf de netwerken, zodat je gekozen aanbieding zelfs helemaal gratis is. We streven ernaar om elke order binnen 1 werkdag aan onze klanten uit te leveren. Dit is mogelijk aangezien we het meeste gewoon op voorraad hebben.

site

 Adverteren bij Daisycon

ProbeerNu biedt heel veel aanbiedingen, kortingsacties en gratis producten.

site

 Adverteren bij Daisycon

Ritel, dè goedkoopste telecomspecialist van Nederland! Hier vind je de allernieuwste mobieltjes en kun je kiezen uit de mooiste cadeau's. En in veel gevallen zijn deze nog gratis ook!

site
     

 Adverteren bij Daisycon

SIMONLYZAAK.nl is een onderdeel van Cooldream BV. In onze online shop kan de klant de goedkoopste simonly abonnementen bestellen. Dit zijn abonnementen waarbij de klant hele hoge maandelijkse kortingen ontvangt. Door goede contacten kunnen we altijd de laagste maandelijkse kosten bieden aan de klant voor alle providers (KPN, Hi, Vodafone, T-Mobile, Telfort, Orange en Debitel).

site

 Adverteren bij Daisycon

SIMstunts.nl is de online winkel waar men 24 uur per dag terecht kan voor de goedkoopste SIM only aanbiedingen van dit moment. Kenmerkend zijn onze lage abonnementskosten vanaf enkele euro’s per maand en het uitgebreide aanbod van vrijwel alle Nederlandse telecom providers!

site

 Smartphonestunts.nl

Smartphonestunts.nl is de online winkel waar men 24 uur per dag terecht kan voor een breed assortiment smartphones op alle platformen. Klanten kunnen bij ons niet alleen terecht voor de nieuwste smartphones, maar ook voor een bijbehorend spraak/data abonnement en interessante accessoires aanbiedingen, zoals navigatiesystemen!

site

 Adverteren bij Daisycon

Studentmobiel.nl houdt zich al ruim 5 jaar bezig met het aanbieden van GSM abonnementen en telefoons via internet. De website is onderscheidend door zijn duidelijke doelgroep, voordelige SIM only acties (goedkoop bellen als je al een toestel hebt) en originele 'productplus' aanbiedingen. Studentmobiel.nl richt zich, zoals de naam al aangeeft, op studerend Nederland. Iedereen van 18 jaar en ouder is echter van harte welkom om een abonnement aan te sluiten, en het blijkt dat ook niet-studenten zich sterk aangetrokken voelen tot het 'studentenvoordeel'.

site

Adverteren bij Daisycon

Telefoonwinkel – Nederlands mooiste online telecomwinkel! Sinds de oprichting in 1997 is Telefoonwinkel uitgegroeid tot de toonaangevende telecomwinkel in Weesp en omstreken. Sinds 2006 heeft Telefoonwinkel al haar kennis en ervaring in de mooiste online telecom winkel gestoken. Telefoonwinkel biedt gratis GSM’s, mobiele telefoon abonnementen, voordelige sim only abonnementen en al het andere dat onder telecommunicatie verstaan wordt. Met scherpe prijzen en een superieure service trekt Telefoonwinkel.nl reeds duizenden bezoekers per dag en voert als een van de weinige telecomwinkels het Thuiswinkel Waarborg. Telefoonwinkel.nl rekent als enige géén verzendkosten op alle abonnementen en sim only’s!

site

Adverteren bij Daisycon

Telfort is dé leverancier op het gebied van mobiele telefonie. Onze producten zijn volledig afgestemd op de wensen van de Nederlandse markt. Voor de consument betekent dat: praktisch, slim en altijd waar voor je geld.

site

 Adverteren bij Daisycon

Typhone - Nederlands grootste online telecomshop Sinds de oprichting in 2000 is Typhone uitgegroeid tot de toonaangevende telecomshop op internet. Typhone biedt gratis GSM's, mobiele telefoon abonnementen, voordelige sim only abonnementen en al het andere dat onder telecommunicatie verstaan wordt. Met scherpe prijzen en een superieure service trekt Typhone.nl meer dan 1,5 miljoen unieke bezoekers per maand! Typhone.nl voert als een van de weinige telecomshops het Thuiswinkel Waarborg.

site

Adverteren bij Daisycon

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatie-bedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel ruim 200 miljoen klanten in vijf continenten.

site

 www.zakelijkvoordelig.nl

Zakelijkvoordelig.nl is een nieuwe Nederlandse internetwinkel op het gebied van zakelijke mobiele telefonie. Ze zijn gespecialiseerd in groepsabonnementen van o.a. T-mobile en Vodafone. Doormiddel van de handige offerte tool kunnen klanten zelf hun meest gunstige aanbiedingen samenstellen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld gemakkelijk een abonnement met een laptop inclusief elk toestel naar keuze opgeven en direct bestellen.

site
 

Stem voor mij bij Top Paginas!

 
 

  Verhoog het bezoekersaantal van uw website... GRATIS

 
 

 Hoe krijg ik 10,000 Hits per dag!!